Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадри БТВАтрактивно тече церемонията по встъпването в длъжност на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадри БТВАтрактивно тече церемонията по встъпването в длъжност на
Коментари Харесай

Лейди Гага и Дженифър Лопес пяха за новия президент, Байдън и Камала Харис и положиха клетва

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадри БТВ

Атрактивно тече церемонията по встъпването в служба на Джо Байдън като 46-ти президент на Съединени американски щати във Вашингтон, предава БТВ. 

След като загатнаха в погребална церемония най-големия наследник на Байдън, който умира през 2015 година от онкологично заболяване, след това Лейди Гага изпя химна на Америка. Следващият привет беше от сама Дженифър Лопес. Очаква се да се появи и Бионсе.

След това Камала Харис постави клетва: Заклевам се да пазя страната, с дълг, поет свободно и безусловно, правдиво да извършвам отговорностите си и нека Бог да ми е на помощ!

Да съблюдавам конституцията на Съединени американски щати и дано Господ да ми е на помощ - приключи и своята клетва Джо Байдън, поради който сега е цялата гала.

Последва речта на президента:

Това е денят на Америка, на демокрацията на историческа вяра, на демокрацията за възобновяване и нови провокации. Ние приветстваме идеята на демокрацията. Волята на народа е чута и изпълнена. Демокрацията е нежна. Тя е скъпа. В този час тя тържествува. Имаше издевателства, които да подринат демокрацията, само че нашата нация е неделима. Гледаме напред и виждам еоптимистичен метод - следва да бъдем такива хора. Благодаря на някогашните президенти и поемам от тях щафетата. Познавам силите на нашата нация. Ни есме велика нация и добър народ през вековете. Трябва да минем напред, имам емног оза извършване. Много благоприятни условия, доста опасности да се поемат, да се преустрои и да се направи. Малко хора в нашата история са имали по-тежки провокации от нас. Този вирус, който в този момент е взел толкоз доста хора за една година, в сравнение с Америка загуби през втората международна война. Не можем да отлагаме расовото тъждество. Трябва да планираме отсега нататък и да надвием последователите на бялото предимство. Ние следва да гледаме отсега нататък към будещето на Америка и да изпълняваме главното за всяка народна власт - сплотеността. Моята вяра е да сплотя Америка още веднъж. Сплотени против враговете, които са изправени пред нас. Можем да дадем положително опазване на здравето, обучение и равност расова. Силите на насилието са залегнали надълбоко в нашата нация, нашата история е битка сред американския блян и суровите действителности на расизъм, демонизация, ненавист, които постоянно са се опитвали да ни разделят. Победата в никакъв случай не е сигурна, само че ние сме надделели голямат адепресия, спечелили сме две международни войни. Да осветим пътя напред. Да се преглеждаме като съседи, съидейници, да се обединим, да н есе надвикваме, без единение няма мир, няма прогрес, а отмалялост и нерви, няма нация,а безпорядък. това е нашият исторически миг, сплотеността е пътят напред. Ние следва да се възползваме. Никога няма да сепровалим, в случай че действаме дружно. Днес е началото на новото. Нека се вслушаме в гласовете си. Няма потребност да живеем във връщ котел, всяко едно разграничение не е приина за ненавист, следва да отхвърлим културата, в която самите обстоятелства се измислят. дано да се възвисим над това - Америка е по-добра от това. волята на народа е изпълнена и никой няма да потуши гласа му. насилието няма да завоюва - нито през днешния ден, нито на следващия ден, нито по всяко време. Ще бъда президент на всички американци. Ще се боря еднообразно мощно и за тези, коит оне ме поддържат. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР